U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bob S. over de cysclus

Heerlijke open zelfconfrontatie met mannen die aan zichzelf willen werken. Leerzaam,spiegelend , ontwapenend en een goed gevoel over jezelf overhouden..

Echt een aanrader!

 

Kevin v. D. over de cyclus

Ik zit nu in de cursus. Drie dagen gehad vd 5 en dit wil ik er graag over delen als review omdat het mij heel veel brengt:) :
Van HEEL jezelf houden is een cursus die twee mannen vanuit hun eigen ervaring, met volle overgave en puurheid geven.

Het is een (modder)bad (alle negatieve grond in ieder) waaruit prachtige inzichten, overtuigingen, verbindingen met ander/zelf uit groeien (lotus)

Het zet mij aan in mijn zoektocht naar leven vanuit mijn hart. Een goede basis plus duw in de juiste richting! Veel bruikbare tips en veel om over na te kauwen. Of thuis toe te passen..

Als je je aangetrokken voelt zou ik het doen! Echt waard!

 

Guido P. over de cyclus

Door de zinvolle oefeningen en huiswerkopdrachten heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil. Sinds het begin van de workshop heb ik meer zelfvertrouwen, zelfkennis en effectieve tijdsbesteding opgebouwd dan ik had kunnen dromen. Gio, Twan en de deelnemers hebben me veel inspiratie gebracht en ik heb aan elke workshop met plezier deelgenomen. Hartelijk dank voor het organiseren!

 

Dennis v.d.G

De cursus Van Heel Jezelf Houden is zeer aan te raden.

Er komen dingen voorbij in de cursus die ik al wist, die ik bijna vergeten was, die nieuw voor me zijn, waar ik de link eerst niet van kon zien.
Door dit allemaal weer voorgeschoteld te krijgen, de verhalen te delen, andermans verhaal aan te horen, vergelijkenissen zien en zo voort krijgt het je aandacht en kan je er op meerdere manieren naar kijken.
De oefeningen gaan van licht naar intensief, hierdoor werk je met heel jezelf.
Door telkens met dezelfden te zijn ontstaat er een band ondeling, van vertrouwen. Door vooruitgang te zien bij anderen en het te horen van anderen ga je samen vooruit.
Twan en Gio doen ook mee met de oefeningen, hierdoor zijn ze er ook meer onderdeel van.

Wat ik al aan gaf het is zeker aan te raden.

 

 

Hier komen reacties van deelnemers


Plaats uw eigen reactie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.