U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Dag-workshop “Schenk jezelf het cadeau van vergeving”

Tijdens deze dag bekijken en beoefenen we samen vanuit verschillende disciplines het thema vergeving en het geschenk wat je daarmee aan jezelf kunt geven. Doordat we onze eigen ervaringen met elkaar delen, inspireren we elkaar, waardoor we die dag allemaal kunnen groeien in ons bewust zijn.

 

In de diverse religies en spirituele stromingen wordt al eeuwenlang de zin van vergeving verkondigd, maar de toepassing in de praktijk blijft nog (te?) vaak achterwege. De oorzaak zit in het feit, dat we ons (nog) niet voldoende bewust zijn van onszelf en ons voorgeprogrammeerde handelen en denken. Er wordt in onze samenleving veel geld verdiend met “NIET VERGEVEN”. Denk aan advocatuur, wapenindustrie, de medische wereld etc. en vergeven lijkt ons vanuit onbewust ego-denken te beroven van ons “slachtoffer-banktegoed” t.o.v. de daders.

Maar, niets is krachtiger dan de moed te hebben te vergeven. Je kunt dit pas ervaren, ALS JE HET DOET! Sterker nog, je hebt contact met de ander of “dader” daarvoor helemaal niet nodig en het is een geschenk aan jezelf. Vergeven gaat in essentie niet over de ander, maar over jezelf. Door te vergeven bevrijd je jezelf namelijk uit gevangenschap van frustratie, pijn, verdriet, boosheid en angst. En…., al deze emoties mogen er ook zijn en om te kunnen vergeven dienen we ze ook te omarmen en niet weg te stoppen.

Deze dag-workshop duurt van 10.00 – 17.00 uur op een prachtige boerderij-achtige locatie in Vianen. We starten met een maximum van 16 mannen/vrouwen inclusief Twan en Gio en voor een goede energetische harmonie streven we naar inschrijving van 8 vrouwen en 6 mannen . Voor de workshop betaal je 40,- euro en iedereen neemt iets mee voor de lunch die we gezamenlijk delen. Wij zorgen voor koffie, thee, frisdrank en soep (tijdens de lunch), naast een mooie dag vol persoonlijke groei door verbinden en delen met elkaar.

Je kunt je aanmelden via info@vanheelonszelfhouden.nl en ontvangt dan meteen verdere informatie. Heb je vragen bel gerust: 06 – 1147 0220 of 06 - 28831050. We zien je graag op 1 juli in Vianen!