U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Van levenslast naar levenslust in een cyclus van 5 workshops!

Van kinds af aan hebben wij allemaal traumatische ervaringen opgedaan omdat we in een samenleving zijn opgegroeid, waarin van ons werd (en nog steeds wordt) verwacht, dat we ons aanpassen aan normen die we als kind al met de pap- of zeg maar rustig “Pavlovlepel” krijgen ingegoten. Als je je aanpast aan normen die anderen voor je bepalen, raak je uit verbinding met jezelf en daardoor uit verbinding met de eenheid, die we allemaal samen zijn.

Door de verbinding met onszelf te verliezen, leren we niet onszelf volledig te accepteren zoals we zijn en niet onvoorwaardelijk van onszelf te houden. Gevolg hiervan is dat we het gevoel hebben, niet te voldoen en de liefde die we nodig hebben bij een ander te moeten zoeken, binnen de verschillende vormen van relaties (partnerrelaties, vriendschapsrelaties, familierelaties, werkrelaties etc). Hierdoor liggen we regelmatig met onszelf en anderen in de knoop, vaak getriggerd door een emotie van niet gezien worden. 

Op dit moment is er wereldwijd een groei merkbaar van het collectief bewustzijn, doordat we langzaam wakker lijken te worden en te beseffen, dat we nooit hebben geleerd wie we eigenlijk echt zelf zijn en daar onvoorwaardelijk van te houden. Om bij dat ECHTE ZELF te komen, dienen we eerst verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er in ons leven is gebeurd. Wie geen verantwoordelijkheid neemt, blijft slachtoffer en kan de regie over eigen leven, (nog) niet nemen. Na het nemen van alle verantwoordelijkheid en door alles aan onszelf te aanvaarden, te voelen en zo te HELEN, komen we weer terug bij onze echte bron.

We starten vanaf 9 september 2018 met een 2e serie van 5 workshops voor mannen, die met elkaar zichzelf (verder?) gaan helen. 

De 1e serie, die nu loopt wordt door de deelnemers o.a. ervaren als: “Eyeopener voor zelfreflectie”, “Gegeven vanuit overgave en puurheid”, “Een (modder)bad waaruit prachtige inzichten groeien” en “Groei in verbinding met jezelf en anderen”.

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zichzelf kan helen, waarbij het onderling delen van onze eigen blokkades in een veilige setting, zeer inspirerend en helpend voor elkaar kan zijn! 

Tijdens de 5 workshopdagen, met telkens een maand “oefentijd” ertussen, komt elke keer een ander thema aan bod. 
De thema’s zijn: 
1. Persoonlijk verleden (09-09-2018) 
2. Waar wil je heen? (07-10-2018) 
3. Vergeven (04-11-2018)
4. Houden van jezelf (02-12-2018)
5. Persoonlijk leiderschap (13-01-2018)

Het is de bedoeling dat elke deelnemer op zijn eigen manier de thema’s invulling gaat geven, omdat wij vinden dat iedereen zijn eigen pad mag volgen en zo op eigen authentieke manier ook bijdraagt aan het collectieve helingsproces! 
We starten de serie van 5 workshops met een maximum aantal deelnemers van 10 mannen! 

Voor deelname aan de serie van 5 workshopdagen, betaal je 333,- euro! Daarvoor krijg je tijdens de 4 maanden dat de serie loopt ook in totaal een uur persoonlijke coaching op momenten dat je dat zelf wilt. Dit kan via Skype, per telefoon of je komt naar Twan of Gio toe voor een persoonlijk gesprek? Mocht je daarnaast nog individuele coaching willen hebben, dan krijg je van ons tijdens de duur van de workshopserie 25% korting op ons normale coaching tarief. Verder kun je lid worden van een gesloten Facebook groep, waar mannen hun ervaringen en vragen kunnen delen en zo elkaar ondersteunen in elkaars processen.

De workshop dagen worden gehouden op een prachtige boerderij-achtige locatie in Vianen. We starten elke workshop dag om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Er is een lunchpauze van 12.30 – 13.30 uur. Wij zorgen voor koffie/thee/frisdrank en soep met brood. Daarnaast neemt iedereen iets te eten mee, dat we gezamenlijk delen tijdens de lunchpauze.

Aanmelden kan via: info@vanheelonszelfhouden.nl