U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wil je meer levenslust en minder levenslast?


Dan bieden we een en serie van 5 workshops  genaamd "Heel van Jezelf Houden voor mannen", die wordt geïnitieerd door Twan de Leur (http://www.werkelijkleven.nl/) en Gio Vogelaar (http://www.jeugdzorgvuldig.nl/)
.
Ben je “beginner” of “gevorderd”, jong, van middelbare leeftijd of gepensioneerd? Iedere man kan aan deze workshopserie deelnemen. Waar je op jouw unieke pad naar bewustwording ook staat. De kracht van het delen van onze processen zorgt voor persoonlijke groei en heling voor ieder van ons en het collectief. Zo creëren we samen een veilige basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en wederzijds respect.

Tijdens de workshopperiode, gaan we individueel maar ook met elkaar aan de slag met de vraag: “Wie ben ik nou echt en wat wil ik?” Er worden oefeningen gedaan, die uit diverse disciplines komen, zodat iedereen kan “proeven” van verschillende manieren van zelfheling.

De opzet van de workshopcyclus is om in 4 maanden tijd ons eigen proces van zelfheling (verder) in te zetten. Het delen van onze ervaringen geeft inspiratie en zo versterken we elkaar. Uiteindelijk is het doel om vanuit een leven “lijden” van aangepast gedrag de stap te maken naar een leven “leiden” vanuit authenticiteit.

Waarom moeten mannen zichzelf helen?

Van kinds af aan hebben wij allemaal traumatische ervaringen opgedaan omdat we in een samenleving zijn opgegroeid, waarin van ons werd (en nog steeds wordt) verwacht, dat we ons aanpassen aan normen die we als kind al met de paplepel krijgen ingegoten. Als je je aanpast aan normen die anderen voor je bepalen, raak je uit verbinding met jezelf en daardoor uit verbinding met de eenheid, die we allemaal samen zijn.

Door de verbinding met onszelf te verliezen, leren we niet onszelf volledig te accepteren zoals we zijn en niet onvoorwaardelijk van onszelf te houden. Gevolg hiervan is dat we het gevoel hebben, niet te voldoen en de liefde die we nodig hebben bij een ander te moeten zoeken, binnen de verschillende vormen van relaties (partnerrelaties, vriendschapsrelaties, familierelaties, werkrelaties etc). Hierdoor liggen we regelmatig met onszelf en anderen in de knoop, vaak getriggerd door een emotie van ons niet gezien voelen.

Tijdens de 5 workshopdagen komt elke keer een ander thema aan bod.
De thema’s zijn:

1. Persoonlijk verleden (31-03-2019)
2. Waar wil je heen? (05-05-2019)
3. Vergeven (26-05-2019)
4. Houden van jezelf (30-06-2019)

5. Persoonlijk leiderschap (08-09-2019)

De serie van 5 workshops start met een minimum van 6 en een maximum aantal van 10 deelnemende mannen!
De huidige serie workshops, wordt door de deelnemers o.a. ervaren als: “Eyeopener voor zelfreflectie”, “Gegeven vanuit overgave en puurheid”, “Een (modder)bad waaruit prachtige inzichten groeien” en “Groei in verbinding met jezelf en anderen”.

Voor deelname aan de serie van 5 workshopdagen, betaal je 333,- euro! Daarvoor krijg je tijdens de 4 maanden dat de serie loopt ook in totaal een uur persoonlijke coaching op momenten dat je dat zelf wil. Dit kan via Skype, per telefoon of je komt naar Twan of Gio toe voor een persoonlijk gesprek? Mocht je daarnaast nog individuele coaching willen hebben, dan krijg je tijdens de duur van de workshopserie 25% korting op het normale coaching tarief. Verder kun je lid worden van een gesloten Facebook groep, waar we onze ervaringen en vragen kunnen delen. Hierdoor kunnen we elkaar ondersteunen en inspireren in onze persoonlijke processen.

De workshop dagen worden gehouden op een prachtige boerderij-achtige locatie in Vianen. We starten elke workshop dag om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Er is een lunchpauze van 12.30 – 13.30 uur. Voor koffie/thee/frisdrank en soep met brood wordt gezorgd. Daarnaast neemt iedereen iets te eten mee, dat we gezamenlijk delen tijdens de lunchpauze.

Aanmelden kan via: info@vanheelonszelfhouden.nl